Thornton Auriga 3 aktiv højttaler m.batteri, Bluetooth.

Varenummer TH-AURIGA-3 Kategorier ,

kr. 2.499,00

PA (singer-songwriter), monitor, Bluetooth.

  • Aktiv højttaler fra Thornton
  • Indbygget klasse D forstærker
  • 300 Watt
  • Indbygget lithium batteri – 12V, 6A
  • 6,5″ højttalerenhed og 3 x full range 2,75″ tweetere
  • Indbygget rumklang
  • 2 instrument/mikrofon kanaler med XLR/JACK
  • Afspil musik fra eksterne enheder trådløst eller via kabel

BESKRIVELSE

THORNTON AURIGA 3

Thornton Auriga 3 aktiv højttaler . Her har du en virkelig alsidig, vellydende og kompakt aktiv højttaler fra Thornton. Auriga har 2 kanaler til mikrofon eller instrument og du kan også afspille musik på den fra en ekstern enhed, enten via kabel eller trådløst via bluetooth. Den har indbygget batteri, så den kan bruges hvor som helst.
Den er yderst transportvenlig og kan vinkles både horisontal og vertikalt på et gulv eller monteres på et standard 35 mm højttalerstativ.

ALSIDIG LYDLØSNING FOR DE FLESTE

Selvom Auriga 3 fra Thornton er både kompakt og let at transportere, så er den temmelig kraftig og kan løse de fleste lydopgaver, uden problemer. Og hvis de 300 watt ikke er nok, så er der også en line-out, så du kan koble den til et større anlæg.

Auriga 2 henvender sig til næsten en hvilken som helst instrumentalist, sanger eller taler, der har brug for en transportabel lydløsning, der kan fungere i mange forskellige sammenhænge, og som ikke er afhængig af, at der er en stikkontakt i nærheden.

Der er et indbygget 12V, 6 amperes batteri, som du kan oplade via et USB-stik, og der er en indikator, der viser, hvor meget strøm der er tilbage på batteriet.
Da Auriga 3 er bygget som en full-range højttaler, så fungerer den også fantastisk som en transportabel bluetooth højttaler – hvad enten det er til byggepladsen, sommerhuset, kanoturen, pop-up yoga på stranden, eller et helt andet sted.

2-3 KANALER OG INDBYGGET RUMKLANG

Thornton Auriga 3 tilbyder dig to kanaler med kombinationsstik, hvor du kan koble et instrument eller en mikrofon til med enten et jackstik eller et XLR-kabel. På hver af de to kanaler har du en to bånds-equalizer samt muligheden for at tilføje reverb (rumklang) til dit instrument eller stemme.
Desuden er der en form for tredje kanal, som fungerer som en ”afspilnings-kanal”. Her kan du koble en ekstern enhed til, enten via et minijack stik eller trådløst via bluetooth.

Der er en dedikeret volumenkontrol til hver enkelt af de 3 kanaler, så du uden problemer kan mikse lydsignalerne fra de to mikrofon- og instrumentkanaler sammen med f.eks. et backing track på den tredje kanal.

Du ser på: Thornton Auriga 3 aktiv højttaler m.batteri, Bluetooth. kr. 2.499,00
Tilføj til kurv